Screening en optimalisering van uw administratie

U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken waarbij wij kijken naar de mogelijkheden voor optimalisatie. De werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten worden altijd vooraf in een op maat gemaakte offerte aan u voorgelegd. Indien u besluit om vervolgens ook uw administratie, jaarrekening en fiscale aangelegenheden door ons te laten verzorgen geven wij u uiteraard een aantrekkelijke korting.

 

Boekhouding

Tegenwoordig is het de trend om financiële dienstverlening aan te bieden in de vorm van een abonnement.  Abonnementen zijn echter geschikt voor vaste diensten die per periode worden geleverd en die niet afwijken van de standaard. U bent echter uniek. U kunt in uw branche wellicht veel efficiënter omgaan met uw administratie dan uw con-collega. Waarom zou u dan hetzelfde betalen?

Daarom werken wij niet met abonnementen maar factureren wij alleen die tijd die nodig is om onze werkzaamheden te verrichten. Onze uurtarieven lopen  uiteen van € 45 tot maximaal € 65 per uur, al naar gelang de soort werkzaamheden en expertise die wenselijk is voor uw onderneming.