Administratie en belastingadvies

Wij verzorgen uw boekhouding volledig of gedeeltelijk waarbij u altijd inzage heeft in uw eigen cijfers. Wij verzorgen uw salarisadministratie, stellen uw aangiften omzetbelasting samen, zorgen voor indiening van uw aangiften loon-, inkomsten- en/of vennootschapsbelasting en zijn een sparring partner voor u als ondernemer. Ook een beperkte ondersteuning is mogelijk.

 

 Upgrade your finances

U bent ondernemer, zzp-er of met een klein personeelsbestand (3-10 werknemers). De digitale snelweg komt steeds dichterbij. U ontvangt waarschijnlijk het grootste deel van uw facturen al digitaal en wellicht verstuurt u deze zelfs ook al. Alleen in uw kast staan nog steeds mappen met uitgedraaide facturen welke u samen met uw bankafschriften nog steeds handmatig verwerkt of laat verwerken door uw accountant of administrateur.

Wist u dat u door een kleine investering heel veel tijd kunt besparen met de verwerking van uw administratie en daarbij dus ook met de uren die u kwijt bent aan uw accountant? Dat door een efficiënte verwerking u sneller up to date bent en beter inzicht krijgt in uw eigen financiën? Wij geven u een vrijblijvend advies en begeleiden u bij het overstapproces in samenwerking met uw accountant of administrateur.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Rijnmond, waaronder Rotterdam, Poortugaal, Rhoon, Pernis en Hoogvliet maar uiteraard ook daarbuiten, bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek